Comenzi directe: 0720.012.362
Picturi online de calitate pe panza

Tablouri la comanda | Picturi la comanda | Picturi online

Tablouri online

Echipa noastră de pictori experimentați transpune imaginile dumneavoastră favorite  în veritabile picturi pe pânza, în ulei lucrate manual, indiferent ca este vorba de un portret cu unul sau mai multe personaje sau de peisaje, lucrări abstracte sau chiar reproduceri după pictori celebri.

Tot ce aveți dumneavoastră de făcut este sa ne transmiteți pe mail sau telefonic dorința dumneavoastră, noi analizam imaginea dorita și în funcție de gradul de dificultate, dimensiune și stil de lucru va putem transmite prețul și termenul aproximativ de livrare.

Mai multe detalii despre cum decurge o comanda și despre modalitățile de plata și livrare găsiți în secțiunea “Cum cumpar” a site-ului nostru.

Informatii comenzi

In cat timp este gata un tablou?

  • Un tablou se realizeaza in functie de dimensiuni si complexitate (termen care se stabileste la contactul cu artistul).
  • La acest termen se adauga 1-2 zile lucratoare pentru transportul prin curier rapid respectiv 3-4 zile lucratoare daca transportul se face prin serviciul de coletarie al Postei Romane.

Cum se face si cat costa livrarea?

  • In Bucuresti - tablourile se predau la adresa data de client - fara vreun cost suplimentar.
  • In restul localitatilor tablourile comandate se trimit prin curier rapid - dureaza 1-2 zile lucratoare si costa intre 30 - 50 lei, in functie de greutatea coletului sau cu serviciul de coletarie al Postei Romane - dureaza 3-4 zile lucratoare si costa intre 15 - 35 Lei, in functie de greutatea si dimensiunea coletului.
Detalii suplimentare sau comenzi prin telefon: 0720.012.362 sau 0730.170.411
E-mail: office@picturi-online.ro