Comenzi directe: 0720.012.362
Picturi online de calitate pe panza

Pictura Venizia

Poze picturi

Faimoasele metropole mondiale se recomanda prin structurile lor arhitectonice caracteristice – Big Ben, Brooklyn bridge, turnul Eiffel, sau printr-o serie de landscape-uri care nu fac altceva decat sa intruchipeze adevarata lor valoare. Veridicitatea imaginilor te transpun intr-un tur virtual al strazilor lor aglomerate si pline de viata.

Orasul scufundat pe jumatate sub ape debordeaza de iubire la fiecare colt al sau. Cu o istorie ce incepe in urma cu sase veacuri, Pietele elegante cu alei navigabile in interior, mirosul ascutit de cafea, gondolierii care vaslesc alene pe apa si alte atractii locale te aduc intr-un cadru grandios si romantic in nordul Italiei.

Lasa un comentariu
Pret de la: 110 €
Informatii tablou
Pictor: Cristina Fildan
Cod produs: #0010002
508 afisari
Povestea tabloului

Tablou lucrat manual pe panza in culori pe baza de ulei, dimensiuni 18x24cm. Calitate deosebita la cel mai mic pret.

Magazinul Picturi-online ofera o gama structurata pe categorii de tablouri canvas decorative lucrate in oil. Realizam tablouri personalizate la cele mai bune preturi!

Tehnica folosita este de pensulatie si cutit.

Se vinde cu rama si detine Certificat de Autenticitate si Provenienta.

Expunere tablou

Tablou expus in galerie proprie -2015

Tabloul a fost expus in expozitia organizata in colaborare cu Primaria Medias, in cadrul proiectului Literatura si Pictura, desfasurata in perioada 13-15.03.2016, “Esenta tari, in lucruri mici”.

 

Nume :
Email :
Tel :
Cod :
Dimensiune:
Tip Plata :
Informatii suplimentare