Comenzi directe: 0720.012.362
Picturi online de calitate pe panza

Despre mine

M-am nascut in Alba Iulia. Talentul pentru arta in general, muzica, desen, pictura, teatru, dainuie inca din copilarie.Drumul spre pictura il datorez in parte nasei mele care din ce imi mai amintesc, picta odinioara biserici. Sincer nu am avut placerea sa-i cunosc operele de arta, dar eram mereu extrem de incantata cand imi aducea in dar pensule si culori.

Fire mondena,  inca din adolescenta am avut bucuria de a bate strazile minunatelor orase romanesti, in cautarea frumosului, admirand mai toate galeriile de arta.

  In timp am realizat ca nu pot trai fara pictura, care, imi aduce nu numai liniste dar si o incununare a tuturor realizarilor mele.

  Am continuat sa pictez cu aceeasi pasiune, facand studii dupa alti pictori consacrati. Apropiati pictori contemporani si oameni de arta prin mijlocul carora m-am perindat m-au indemnat sa continui sa pictez, cu talentul si simtul culorii pe care mi le-a daruit Dumnezeu, convinsi fiind ca, instruirea ucenicului de catre un mentor este uneori contraindicata  iar cei nascuti cu acest har trebuie sa picteze asa cum simt dar sa exerseze continuu, caci numai printr-o practica indelungata poti capata indemanarea iscusitului creator.

Stilul preferat: tablouri bogat colorate dar si pastelate, caracterizate prin forme naturale si linii curbe, forme organice, reconciliere intre om si natura.
Temele preferate: flori, peisaje, abstract, compozitii (lucrari la comanda);
Culori preferate: toate culorile
Tehnici folosite: ulei pe panza, pensulatie, tehnica cutitului.

Informatii comenzi

In cat timp este gata un tablou?

  • Un tablou se realizeaza in functie de dimensiuni si complexitate (termen care se stabileste la contactul cu artistul).
  • La acest termen se adauga 1-2 zile lucratoare pentru transportul prin curier rapid respectiv 3-4 zile lucratoare daca transportul se face prin serviciul de coletarie al Postei Romane.

Cum se face si cat costa livrarea?

  • In Bucuresti - tablourile se predau la adresa data de client - fara vreun cost suplimentar.
  • In restul localitatilor tablourile comandate se trimit prin curier rapid - dureaza 1-2 zile lucratoare si costa intre 30 - 50 lei, in functie de greutatea coletului sau cu serviciul de coletarie al Postei Romane - dureaza 3-4 zile lucratoare si costa intre 15 - 35 Lei, in functie de greutatea si dimensiunea coletului.
Detalii suplimentare sau comenzi prin telefon: 0720.012.362 sau 0730.170.411
E-mail: office@picturi-online.ro