Comenzi directe: 0720.012.362
Picturi online de calitate pe panza

Cum cumpar

Pentru a putea plasa o comandă pe Picturi-online.ro sau telefonic trebuie să deții o adresă validă de email.
Prin intermediul ei se va derula ulterior comunicarea dintre noi.

In pagina produsului poti verifica toate informațiile despre caracteristicile acestuia, preț, disponibilitatea în stoc și termen de livrare estimat.

Odată reperat articolul care te interesează, vei retine denumirea si codul luctrarii. Aceste informatii vor face posibila identificarea lucrarii dorite – comandate de dumneavoastra. Dupa cum veti putea observa, codul lucrarii apare implicit, ramanand ca d-voastra sa completati in campul informatii suplimentare descrierea lucrarii.

Cum cumpar

Conținutul informatiilor salvate trebuie analizat cu atenție înainte de plasarea comenzii.
Dacă lucrarea se afla intr-o campanie de reduceri, aceasta reducere este valabila doar pe perioada campaniei.

Fiecare lucrare va fi trimisa pe o comanda. (trimite comanda). In cazul in care constatam ca ati trimis mai multe cereri, ele vor fi trimise cu acelas transport. Daca adresa de livrare este acceasi.
Plata se face Ramburs, la primirea coletului prin Posta, Livrare rapida etc.

Înainte de a înregistra comanda, te rugăm să verifici din nou sumarul comenzii. Îți vom expedia un email de confirmare a primirii comenzii tale în sistem. Acest mesaj NU va constitui acceptarea fermă a comenzii tale.
În cel mai scurt timp vom analiza comanda primită. După verificarea tuturor datelor necesare încheierii tranzacției comerciale, îți vom transmite un nou email care va conține fie acceptarea comenzii, fie alte informații necesare pentru finalizarea acesteia.

Informatii comenzi

In cat timp este gata un tablou?

  • Un tablou se realizeaza in functie de dimensiuni si complexitate (termen care se stabileste la contactul cu artistul).
  • La acest termen se adauga 1-2 zile lucratoare pentru transportul prin curier rapid respectiv 3-4 zile lucratoare daca transportul se face prin serviciul de coletarie al Postei Romane.

Cum se face si cat costa livrarea?

  • In Bucuresti - tablourile se predau la adresa data de client - fara vreun cost suplimentar.
  • In restul localitatilor tablourile comandate se trimit prin curier rapid - dureaza 1-2 zile lucratoare si costa intre 30 - 50 lei, in functie de greutatea coletului sau cu serviciul de coletarie al Postei Romane - dureaza 3-4 zile lucratoare si costa intre 15 - 35 Lei, in functie de greutatea si dimensiunea coletului.
Detalii suplimentare sau comenzi prin telefon: 0720.012.362 sau 0730.170.411
E-mail: office@picturi-online.ro